Over Eathics

Beter eten
Beter doen
Beter voelen
Slider

Eathics: Delivering Food For Thought

Heerlijk genieten van een maaltijd. Dat wil toch iedereen? Alleen niet ten koste van alles, toch? Eathics biedt uitkomst. Dit platform werd in 2018 opgericht door vier bevlogen millennials en een ervaren ondernemer met één gezamenlijke missie: mensen beter laten eten, beter laten doen en beter laten voelen. En zo gezamenlijk de wereld iets mooier maken.

Hoe? Door niet alleen onder de aandacht te brengen welke impact vleesconsumptie op het milieu heeft, maar ook door je kennis te laten maken met heerlijke, gezonde alternatieven die iets aan dit probleem doen. En je bewuster te laten zijn van de impact van het produceren en consumeren van voeding op jezelf, de dieren en het milieu. Dat doen we met en voor elkaar in de inspirerende Eathics community. Zo proberen we samen een movement op gang te brengen van betrokken mensen, die allemaal hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld. Niet door te polariseren, maar juist door te verbinden.

Onder het mom ‘bestel, compenseer en reduceer’ brengen wij jou in de gelegenheid om mens, dier en milieu te helpen. Bestel eenvoudig, geniet volop van een overheerlijke maaltijd en wij zorgen ervoor dat er bomen worden geplant en mensen in derdewereldlanden toegang krijgen tot schoon drinkwater. Eenvoudiger wordt het niet: bestel iets lekkers via Eathics en wij doen de rest!